Terug naar overzicht

Patrick Knoben nieuwe fractievoorzitter VVD Maasgouw

Patrick Knoben is door VVD Maasgouw aangesteld als nieuwe fractievoorzitter. Hij volgt hiermee, per 1 september, Bert Zeegers op. De 50-jarige Knoben is in het dagelijks leven eigenaar van een verpakkingsgroothandel en woont in Brachterbeek. Sinds april 2021 is hij lid van de Maasgouwse VVD-fractie en sinds mei 2022 als raadslid. 
Knoben: “Met dit fractievoorzitterschap breekt er voor mij een nieuwe politieke fase aan. Samen met de inwoners, ondernemers en verenigingen van Maasgouw ons inzetten voor een nóg mooier Maasgouw. Met onze gemotiveerde fractie heb ik hier alle vertrouwen in de komende jaren.”

Bert Zeegers: “Na 7,5 jaar met veel plezier fractievoorzitter te zijn geweest is VVD Maasgouw toe aan vernieuwing/verjonging. Met Patrick krijgen we een zeer enthousiaste en gedreven opvolger. Direct na de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 hebben we besloten dat hij na de benoeming van de nieuwe burgemeester deze rol zou gaan vervullen.”

Bestuurssecretaris Danyël Gootzen van VVD Centraal Limburg, waar VVD Maasgouw onderdeel van is: “Ik heb jaren fantastisch samengewerkt met Bert, zijn ongelofelijke inzet verdient respect. Integer, altijd afwegend in doen en laten met het belang van Maasgouw leidend en zeggend wat hij daarin te zeggen heeft en vind! Met Patrick als nieuwe fractievoorzitter blijft die integriteit en handelen in het belang van Maasgouw gewaarborgd. Zo heb ik Patrick namelijk in de relatief korte tijd dat hij voor de VVD in Maasgouw actief is leren kennen. Daarnaast is Patrick gemakkelijk voor iedereen benaderbaar en actief handelend. Een volksvertegenwoordiger zoals een volksvertegenwoordiger moet zijn!”Persfoto nieuwe fractievoorzitter