Terug naar overzicht

Bert Zeegers


bert@vvdmaasgouw.nl
   Thorn
Fractievoorzitter


Wie ben ik


Mijn naam is Bert Zeegers, 68 jaar en woon heel mijn leven al in het mooie Thorn.
Getrouwd en trotse opa van maar liefst 10 kleinkinderen.
Tot mijn pensionering was ik eigenaar/directeur van een financieel advieskantoor in Thorn.
Vanaf 1978, ben ik met politiek bezig waarvan 28 jaar als gemeenteraadslid en 4 jaar als wethouder in de voormalige gemeente Thorn. Zelfs na 43 jaar actief te zijn, ben ik nog lang niet klaar en wil ik mij blijven inzetten voor de gemeenschap.
In mijn vrije (?) tijd doe ik nog vrijwilligerswerk bij diverse verenigingen en stichtingen en als Schuldhulpmaatje zet ik mij in voor mensen die hulp nodig hebben. Daarnaast ben ik erg betrokken bij de Kinderraad. Zo mooi om ook kinderen enthousiast te maken over politiek.

 

Dit vind ik belangrijk voor Maasgouw


Maasgouw is een mooie gemeente met veel natuur en water.
Ze telt veel historische gebouwen, kent een rijk verenigingsleven waaronder veel harmonieën en fanfares van wereldfaam. Zelf ben ik als bestuurder bij veel van deze stichtingen en verenigingen betrokken of betrokken geweest.
Ik sta graag tussen de mensen en ben daardoor zeer benaderbaar en door mijn jarenlange ervaring kunnen mensen me overal en altijd op alles aanspreken.
Ik zie graag een nóg mooier Maasgouw, waar het zowel voor inwoners, ondernemers als toeristen goed wonen en verblijven is en dat in combinatie met de laagste belastingdruk van Limburg.

 

Mooiste plek in Maasgouw


Maasgouw heeft zoveel mooie plekken. ‘Mooder’ Maas, mooie bossen, heidevelden, prachtige dorpen, waarvan de allermooiste toch mijn eigen dorp is, “het Witte Stadje” Thoear. Hier ben ik zo trots op!