Terug naar overzicht

Debby Joris-Kessels


debby@vvdmaasgouw.nl
   Heel
Trainer & Jeugd- en Gezinsprofessional


Wie ben ik ?


Ik ben Debby Joris-Kessels, geboren en getogen in Heel.
Kort heb ik een uitstapje gemaakt naar Tilburg voor mijn studie Psychologie maar daarna ben ik weer teruggekeerd naar Heel waar ik nu samenwoon met mijn man en twee meiden.
In mijn opvoeding stond warmte, eerlijkheid, betrouwbaar zijn én respect, zorg en aandacht voor de ander voorop.
Dat heb ik als voorbeeld gehad en dat is wat ik graag weer doorgeef.
Het was voor mij al snel duidelijk dat ik met jeugd wilde werken. Veertien jaar heb ik in een jeugdzorgorganisatie gewerkt en begin 2020 gekozen om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Ik zag zoveel kansen en mogelijkheden om de onze jeugd én hun ouders nog beter te ondersteunen. Daar zet ik mij nu voor in als gezinsbehandelaar en middels training en coaching in het onderwijs, kinderopvang en jeugdzorgorganisaties. Ik ben iemand van de actie: ‘Van praten naar doen!’

 

Dit vind ik belangrijk voor Maasgouw


De verbinding met elkaar binnen de gemeente, zowel op het gebied van samenwerking maar vooral voor elkaar als mens.
Er kunnen nu eenmaal fases in een ieders leven voorkomen die lastig, moeilijk of verdrietig zijn. Ik geloof erg in de kwaliteiten en de veerkracht van mensen en weet dat als we krachten bundelen en met elkaar samenwerken, we meer impact kunnen maken en veel meer kunnen betekenen voor elkaar.
Heel specifiek ligt mijn expertise op het gebied van jeugd waarbij ik me inzet voor een betere samenwerking en een integrale kijk naar onze jeugd zodat ze zich gehoord voelen, zich optimaal kunnen ontwikkelen en tot leren kunnen komen. Én dat ze tijdig de ondersteuning krijgen die nodig is.

 

Mooiste plek in Maasgouw


Ik geniet van de wandelingen met het gezin langs de lange vlieter of het bos in Beegden.