Terug naar overzicht

Erik van der Zeijden


erik@vvdmaasgouw.nl
   Heel
Senior Consultant Subsidies


Wie ben ik ?


Mijn naam is Erik van der Zeijden. Ik ben vader van 2 (binnenkort 3) kinderen en inmiddels woon ik al 10 jaar, met veel plezier, met mijn vriendin in Heel. Van origine kom ik uit Dordrecht, waardoor ik nog steeds bezig ben met het ontdekken van alles wat Maasgouw te bieden heeft. Ik kan iedereen aanraden om eens als toerist je eigen gemeente te verkennen. Van speeltuinen en wandelroutes tot terrasjes en het rijke verenigingsleven. In Maasgouw kom je thuis met een vakantiegevoel!

 

Dit vind ik belangrijk voor Maasgouw


Maasgouw moet voor mij een fijne plek zijn om te wonen. Mooie natuur, een verzorgd straatbeeld, gevarieerd sportaanbod en een goede mix in het woningaanbod. Leegstaande panden bieden mogelijkheden om te wonen, waar de gemeente een belangrijke voortrekkersrol kan vervullen. Daarnaast kunnen we Maasgouw beter op de kaart zetten als ideale thuiswerkplek met publieke voorzieningen op topniveau.

 

Mooiste plek in Maasgouw


Met mijn gezin ben ik graag buiten. Struinen over de Beegderheide is toch wel favoriet – de invloed van de seizoenen maakt dat gebied iedere keer weer anders. Maar ook het rondje om Polderveld of het gebied en speelnatuur bij De Hompesche Molen zijn plekken waar ik graag vertoef.