Terug naar overzicht

Henk van Hoof


henk.van.hoof@vvdmaasgouw.nl
   Ohé en Laak
Oud Staatssecretaris

Wie ben ik


Ik ben een overtuigd liberaal en dus al jaren lang VVD' er.
Medio jaren 60 begon mijn carrière als officier bij de Koninklijke Marine. Daarna volgde een periode in de wereld van sociale partners, om vervolgens voor de VVD zo'n 15 jaar in de Haagse politiek door te brengen als lid van de Tweede Kamer, als staatssecretaris van Defensie en als staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Mijn carrière eindigde als voorzitter van het college van bestuur van de Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs. Vanuit mijn politieke en bestuurlijke ervaring steun ik de VVD in Maasgouw van harte.

 

Wat vind ik belangrijk voor Maasgouw


Vanaf 2004 ben ik in het mooie Limburg gekomen en sinds 2007 wonen mijn partner en ik in Ohé en Laak en dat heeft veel aantrekkelijke kanten. Het heeft ook geleerd dat het voor de gemeente allereerst van belang is om dienstbaar te zijn aan de bewoners en het landelijke, natuurlijke karakter van het gebied te bewaren.

 

Mijn mooiste plek in Maasgouw


Er zijn vele mooie plekken in Maasgouw. Bijvoorbeeld het ruime watergebied bij Ohé en Laak en de prachtige Schroevendaalse- en Molenplas, maar ook een wandeling op de Beegderheide gaat door een prachtig stuk natuur.