Terug naar overzicht

Ine Creemers


ine@vvdmaasgouw.nl
   Stevensweert
Directeur citymanagement


Wie ben ik ?


Mijn naam is Ine Creemers en ik woon met mijn gezin in Stevensweert. Hier wonen we sinds zeven jaar met heel veel plezier. Natuurlijk, vanwege de mooie natuur en de ruimte om ons heen, maar zeker ook vanwege de vriendelijkheid van de dorpsbewoners. Sinds drie jaar leid ik het team Citymanagement Roermond als directeur van deze stichting. Wij behartigen de belangen van 520 binnenstadondernemers en staan we aan de lat voor de marketing van deze mooie stad.
Waarom sluit ik me aan op bij de VVD Maasgouw? Leefbaarheid en leefgenot vind ik voor (de toekomst) van elke stad of gemeente relevant. Maar wat maakt een gemeente aantrekkelijk om er te wonen en te werken? In de krant lees je; de wereld om ons heen verandert snel, maar wat betekent dat nu voor je eigen leefomgeving? Deze thema’s komen natuurlijk regelmatig aanbod binnen de lokale politieke discussies. Vanuit mijn expertise wil ik hier de komende jaren graag aan bijdragen en me ervoor inzetten. Zodat wij alsook onze kids, nu alsook in de toekomst lekker kunnen blijven genieten.

 

Dit vind ik belangrijk voor Maasgouw


Mijn passie en speerpunt voor deze verkiezingen zijn de ondernemers en nieuwe initiatieven binnen onze gemeente. Om een gemeente leefbaar en aantrekkelijk te houden is een goed ondernemersklimaat een essentieel onderdeel. Niks zo treurig als leegstand of goede ideeën die struikelen over bureaucratie. Wat vragen onze (nieuwe) bewoners qua aanbod? Welke mix aan ondernemers horen hierbij? Waar willen we over vijf jaar staan? Hoe gaan we deze visie realiseren? Welke rol heeft de politiek of het ambtelijk apparaat hierin?

 

Mooiste plek in Maasgouw


De diverse fietsroutes die onze gemeente rijk is, of deels door onze gemeente lopen. Zo kom ik op plekken waar ik nog nooit geweest ben en val ik van de ene in de andere verbazing.