Terug naar overzicht

Leo Niessen


leo@vvdmaasgouw.nl
   Linne
Operator


Wie ben ik ?


Leo Niessen, woonachtig in het mooie Linne. Getrouwd met Irma en gezegend met 5 kinderen. Vroeger ook woonachtig geweest in Maasbracht en Beegden. Ik ben een gepassioneerd verenigingsman. Op een rij: actief lid van onze mooie Drumband en schutterij sint Martinus Linne, actief lid van de altijd gezellige carnavalsvereniging de Kwekkerte (Eerder bij cv de Pölle Maasbracht en de Jokers te Beegden) en meedenkend lid in het Beleidsbepalend orgaan (BPO) van ML5. Bovendien ook nog 15 jaar lid geweest van de oudervereniging van basisschool De Triangel in Linne. We mogen ons sinds 2018 Europees schutterskoningspaar noemen en tot augustus 2022 het Europese schutterswezen door heel Europa vertegenwoordigen.

Reeds 32 jaar werkzaam bij Rockwool Lapinus als operator. Binnen Rockwool ook lid van de kadergroep van het FNV en lid van de ondernemingsraad.

 

Dit vind ik belangrijk voor Maasgouw


Maasgouw heeft een zeer rijke historie die gekoesterd moet worden voor ons nageslacht. De cultureel-historische verenigingen zoals schutterijen en gildes maar ook de carnavalsverenigingen binnen onze gemeente zijn een deel van ons waardevol erfgoed dat een vooraanstaande plaats inneemt binnen onze gemeenschap. Evenementen georganiseerd door deze verenigingen maken dat er binnen Maasgouw altijd wel “iets te doen is” en dat voor iedereen.

Op een rij:
maak onze rijke historie toegankelijker voor alle inwoners zodat allen hier trots op kunnen zijn. Evenementen zouden makkelijker georganiseerd moeten kunnen worden. Door de huidige regelgevingen wordt dit steeds moeilijker.
oog en aandacht is voor de vele mooie plekken binnen onze gemeente waar wandelend of fietsend van genoten kan worden en waar men zijn inwendige accu weer kan opladen.
Iedereen moet zich veilig kunnen voelen binnen onze gemeente.
Afvaldumpingen zouden beter onderzocht kunnen worden zodat niet de burgers maar de vervuilers hiervoor op zouden moeten draaien.
Kortom samen ervoor zorgen dat Maasgouw een veilige, historische, sociale en levendige gemeente blijft.

 

Mooiste plek in Maasgouw


Voor mij is de Linnerweerd het mooiste stukje Maasgouw. Een prachtige omgeving waar je wandelend kunt bijtanken en waar iedere keer weer andere mooie dingen te zien zijn.