Terug naar overzicht

Mandy Hendriks


mandy@vvdmaasgouw.nl
   Heel
Financieel analyst


Wie ben ik ?


Mijn naam is Mandy Hendriks en ik woon in het mooie dorp Heel. Oorspronkelijk kom ik uit Belfeld, maar ben ongeveer 4 jaar geleden in Heel komen wonen. In het dagelijks leven werk ik in de financiële sector. In mijn vrije tijd wandel ik graag in de natuur en ben een echte dierenvriend. Verder krijg ik energie om mensen met elkaar te verbinden, te inspireren en te motiveren. Daarnaast ben ik iemand met een no-nonsense aanpak, sta ik open voor andermans ideeën, ben ik een sparringpartner en van nature een echte criticus. Sinds het jaar 2020 ben ik lid van de VVD fractie Maasgouw. 

 

Dit vind ik belangrijk voor Maasgouw


Ik vind het belangrijk dat onze mooie natuur- en waterrijke gebieden behouden blijven en dat de woningnood wordt opgelost. Het is belangrijk dat onze gemeente schoon blijft, de omgeving nóg meer verrijkt wordt met groen en kleur en dat er slimme keuzes gemaakt worden rondom duurzame energie. Tenslotte vind ik het belangrijk dat de kinderen een gezonde start kunnen maken, zich goed kunnen ontwikkelen en een mooie toekomst kunnen hebben in de gemeente Maasgouw. 
 

Mooiste plek in Maasgouw


Maasgouw heeft zoveel moois. Maar als ik dan moet kiezen, dan kies ik voor de Lange Vlieter. Ik woon er op steenworp afstand vandaan, het is praktisch mijn achtertuin.