Terug naar overzicht

Martijn van Lierop


martijn@vvdmaasgouw.nl
   Thorn
Student maatschappelijke zorg


Wie ben ik?


Mijn naam is Martijn van Lierop. Ik ben 23 jaar en woon in het witte stadje Thorn. Ik studeer maatschappelijke zorg aan Gilde Opleidingen. Als student leer ik kijken naar de positieve gezondheid van mensen. Dat houdt in dat ik samen met iemand kijk naar wat hij of zij daar zelf in wil en kan veranderen. Zelf zit ik in een rolstoel waardoor ik ook alles vanuit een ander perspectief zie. Daarom wil ik me inzetten voor de gezondheid van de mensen van Maasgouw. Sporten mogelijk maken voor iedereen. Zo kun je mij vaker zien rijden op mijn handbike waarbij ik geniet van onze mooie gemeente Maasgouw. Zie je me, spreek me graag eens aan!

 

Dit vind ik belangrijk voor Maasgouw


Belangrijk vind ik dat iedereen overal kan komen en aan alles mee kan doen. Wellicht is het tijd om opnieuw te kijken of het sporten voor iedereen in Maasgouw voldoende mogelijk is. Daarbij denk ik ook aan Parasporten. Het is belangrijk voor de inwoners van Maasgouw om de positieve gezondheid voor iedereen te stimuleren.

 

Het mooiste plekje in Maasgouw?


Maasgouw is in zijn totaliteit mooi! Iedere kern heeft zo zijn eigen mooie plekken. Zelf rij ik graag in mijn rolstoel met mijn hond een rondje over de Baarstraat in Thorn.