Terug naar overzicht

Patrick Knoben


patrick@vvdmaasgouw.nl
   Brachterbeek
Ondernemer


Wie ben ik ?


Ik ben Patrick Knoben (49), getrouwd met Suzanne en trotse vader van zoon Brent. Woonachtig in Brachterbeek. Ondernemer in hart en nieren. Niet alleen zakelijk ondernemen maar ook ondernemen(d) als vrijwilliger voor van allerlei verenigingen met name op sport en cultuurgebied.

 

Dit vind ik belangrijk voor Maasgouw


Klimaat is een hot issue heden ten dage. Het zou mooi zijn als we in de komende periode stappen kunnen maken om de klimaatdoelstellingen, binnen Maasgouw, te realiseren. Kleinschalige of grotere projecten, ieder druppel is er eentje, om zo onze gemeenschap ook voor de komende generaties leefbaar te houden.
Daarnaast heb ik sport en cultuur hoog in het vaandel staan. Als organisator van een wielerwedstrijd voor jeugd in Brachterbeek, weet ik als geen ander dat bewegen voor iedereen superbelangrijk is. We moeten erop toe zien dat mensen actief betrokken zijn/blijven bij de gemeenschap voor een gezond en bloeiend verenigingsleven.
Tot slot wil ik benaderbaar zijn voor de inwoners van Maasgouw. De politiek moet dicht bij haar inwoners staan. Spreek me aan, bel me, e-mail me…. benader me! Sprekende mensen zijn te helpen, want……Maasgouw dat zijn we samen!!

 

Mooiste plek in Maasgouw


Wandelen bij de Molenplas in Stevensweert/Ohé en Laak, lekker met de mountainbike fietsen op de Beegderhei, flaneren langs de havenboulevard in Maasbracht en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Maar als ik dan toch mag kiezen doe mij maar Brachterbeek. Rustig wonen met alle voorzieningen binnen handbereik.