Terug naar overzicht

Roy Munnecom


roy@vvdmaasgouw.nl
   Thorn/ Echt
Kantoormanager uitzendsector

Wie ben ik ?


Mijn naam is Roy Munnecom, 27 jaar en afkomstig uit en opgegroeid in Thorn. Sinds één jaar woon ik met mijn vriendin in Echt. We zijn echter van plan op korte termijn weer te verhuizen naar de geboortegrond. In het dagelijks leven leidt ik als kantoormanager een regionale Limburgse uitzendorganisatie. Daarnaast ben ik als spelend lid actief bij de Koninklijke Harmonie van Thorn en tevens vrijwilliger communicatie bij Fortuna Sittard. Kort samengevat ben ik iemand die trots is op onze streek en dit voor Maasgouw graag wil behartigen.

 

Dit vind ik belangrijk voor Maasgouw


Toename van de naamsbekendheid buiten onze gemeentegrenzen! We hebben als gemeente zoveel moois te bieden, maar vergeten wel eens welke kansen dit kan bieden! Om al dit moois 365 dagen per jaar te beleven is goede huisvestiging voor de inwoners en potentiële bewoners een must. Daarom is het belangrijk dat ook wij als gemeente Maasgouw inzetten op groei i.p.v. krimp door vergrijzing. Mijn vriendin en ik bijvoorbeeld, zouden graag weer terug willen keren naar Thorn, maar is in deze huizenmarkt is dat gewoonweg niet mogelijk.

Verder vind ik het ook ontzettend belangrijk om de muzieksector verder te vermarkten, omdat juist Maasgouw de gemeente is waar de muziek nog springlevend is en ook voor toekomst behouden moet worden.

Waar ik me voor wil inzetten is dat voor iedereen plek is in Maasgouw. Dat de verenigingen, het groeiend aantal toeristen en nieuwe bedrijven optimaal gefaciliteerd worden binnen onze gemeente. Als het aan mij ligt is Maasgouw vanaf 2022 de gemeente die niet meer over krimp praat, maar inzet op structurele groei!

 

Mooiste plek in Maasgouw


De mooiste plek van Maasgouw is voor mij het oude stadscentrum van Thorn. Een centrum dat mede door de komst van toenmalig koningin Beatrix op Koninginnedag 2011 een groeiend aantal toeristen mocht verwelkomen. Door de financiële steun van de gemeente Maasgouw heeft iedereen kunnen zien tot wat een kleine kern in staat kan zijn. Laten we dit voorbeeld volgen en ook onze andere kernen optimaal begeleiden naar woongenot en zetten we Maasgouw vanaf 2022 samen op de kaart.