Terug naar overzicht

Sina Mohammadi


sina@vvdmaasgouw.nl
   Maasbracht
Sales supervisor


Wie ben ik?


Sina Mohammadi, 26 jaar, alleenstaand en woonachtig in Maasbracht. Elf jaar geleden zijn wij, mijn zus en ik, vanuit Iran naar Nederland gekomen om na twaalf jaar bij mijn vader te zijn. Mijn zus en vader wonen ook in Maasbracht. Onze omgeving betekent veel voor mij want na mijn geboorteland is Maasbracht mijn alles geworden: familie, nieuwe vrienden, nieuw huis, nieuw leven en een betere toekomst. Dit laatste is dan ook de reden dat ik het beste voor Maasgouw wil.
Momenteel werk ik als sales supervisor bij de winkel ‘AllSaints’ in het Designer Outlet in Roermond. Hiervoor heb ik gewerkt als assistent store manager bij ‘Jack&Jones’. Ik werk nu al zeven jaar in de retail en heb inmiddels gelukkig genoeg ervaring opgebouwd om in de toekomst zelfstandig te gaan werken. Voor mijn toekomst heb ik nog diverse grote doelen die ik nog moet bereiken. Maar voor nu ben ik tevreden met alles wat ik in mijn leven heb.

 

Dit is wat ik belangrijk vind voor Maasgouw:


Gezondheid, succes, activiteit en toerisme-financiën.
Er zijn gelukkig veel jonge mensen in onze omgeving die allemaal een gelukkige toekomst kunnen hebben. Helaas zijn er ook mensen die door weinig hoop, ontbreken van hulp uiteindelijk het verkeerde pad kiezen. Ze ontmoeten de verkeerde mensen en dat brengt veel problemen met zich mee. Bijvoorbeeld drugs of gokken. Dit veroorzaakt geestelijke en lichamelijke schade, eerst voor de persoon zelf en daarna voor zijn omgeving. Bovendien trekt die persoon ook andere mensen aan en dit gaat als een cirkel rond.
Mensen die vanuit buitenland naar hier vluchten hebben geen kennis van onze maatschappij. Ze spreken de taal niet. De meesten passen zich en doen alles om succesvol te zijn. Maar er zijn helaas ook mensen die meestal door schaamte niet om hulp durven te vragen. Hierdoor blijven ze schulden opbouwen. Ze maken niks positiefs mee en bereiken in hun ogen niets. Wel hebben ze een slechte invloed op anderen die misschien wel vooruit willen. Kortom, naar mijn mening zitten er veel mensen tussen de jeugdgeneraties die betere hulp nodig hebben.

Toerisme-financieel:
Onze mooie haven met top uitzicht, de tweede grootste binnenhaven van Europa. Laten we hopen dat COVID-19 snel voorbij is en de samenleving en gezelligheid weer terugkomt. We weer evenementen mogen organiseren voor verschillende leeftijden én dat er in Maasbracht altijd iets nieuws en gezelligers is voor iedereen. Ook voor de mensen die vanuit andere plaatsen naar Maasbracht komen.

 

Mooiste plek in Maasgouw:


Onze haven is natuurlijk de mooiste plek in Maasgouw! Hij biedt een geweldig uitzicht, waar je elke keer weer een ijsje kunt eten of een terrasje kunt pikken en genieten van de gezellige sfeer en het mooie uitzicht op het water.