Terug naar overzicht

Tristan Boumans


tristan@vvdmaasgouw.nl
   Wessem
Student


Wie ben ik


Mijn naam is Tristan Boumans, ik ben 19 jaar en ben kandidaat op plek 12 voor de Maasgouwse VVD. Mensen, vooral die uit Wessem, kennen mij misschien als frietenbakker bij Foong.
In de jaren dat ik daar in dienst was heb ik met veel van jullie gepraat over de mooie dingen van Maasgouw, maar ook over de dingen die beter kunnen; oftewel Maasgouw is heel mooi maar het kan nóg beter.
Toen ik na mijn schooltijd op Sint Ursula naar Den Bosch vertrok voor mijn studie, werd het mij pas echt duidelijk hoe mooi Maasgouw eigenlijk is. Hoewel de grote stad voordelen had, was het gevoel van gemeenschap weg.

 

Dit vind ik belangrijk voor Maasgouw:


Ik wil mij inzetten voor een Maasgouw van de volgende generatie. Genoeg woningen, werkgelegenheid en voorzieningen, zodat onze gemeente een fijne plek blijft om te leven.

 

Mooiste plek in Maasgouw:


Mijn favoriete plekje in Maasgouw is café De Knip in Wessem. Wanneer ik daar kom merk ik de dorpse gezelligheid die zo typerend is voor een gemeente als Maasgouw en hoe belangrijk ondernemingen als frituur Foong en De Knip zijn als ontmoetingsplekken in onze kernen.