Terug naar overzicht

SAMEN MAKEN WE MAASGOUW

Ons Maasgouw maken we samen nóg mooier


We ondersteunen het motto van de gemeente ‘Samen maken we Maasgouw’. Zoals beschreven in dit verkiezingsprogramma vinden we dat er veel goed gaat. We bundelen onze krachten met elkaar voor betere en slimmere oplossingen, delen kennis en pakken de vraagstukken op die zich voordoen in onze eigen straat, buurt of wijk. Het is belangrijk dat de gemeente creatieve initiatieven van inwoners en ondernemers aanmoedigt. Gezamenlijk zijn we goed in staat om een mooie invulling te geven aan de toekomstige opgaven. Want samen weten én kunnen we meer.

 

Alles begint bij onszelf!


We streven naar wijken waar mensen om elkaar geven, het afval opruimen en de buurt netjes houden. Ook de spontane hoge nood van ons huisdier ruimen we op! We zijn behulpzaam, tolerant en hebben respect voor onze medemens en onze hulp- en dienstverleners. Dat vraagt uiteraard aandacht en betrokkenheid van eenieder.
Het zijn de kleine dingen die een wereld van verschil maken.

 

Kortom, wat willen we bereiken:


Dat we samen met inwoners, vrijwilligers, mantelzorgers, verenigingen, ondersteuners, opleiders en ondernemers er de schouders onder zetten. Samen staan we sterker, weten we meer, maken we juiste keuzes en goede plannen voor de toekomst.
Namens het team van VVD Maasgouw bedanken wij u hartelijk voor het lezen van onze plannen, ideeën en voorstellen. Ons complete programma en informatie over onze kandidaten vindt u hier.

Uw stem op 14/15/16 maart kán het verschil maken!
Alvast hartelijk dank…

Samen voor een nóg Mooier Maasgouw

 Download hier het volledige verkiezingsprogramma