Terug naar overzicht

Danny Lecluse

Wie ben ik?

Danny Lecluse, vrouw van 50 plus, getrouwd met een lieve man. We hebben twee kinderen. Ik werk met vreugde en energie als management-assistent bij Zuyd Hogeschool voor de dienst Marketing en Communicatie.

Sinds het jaar 2000 wonen we in Maasbracht, een rustige en gezonde gemeente. De mix van schippersmensen, lokale bevolking en inwoners ‘van buitenaf’ ervaar ik als evenwichtig en prettig.
 

Ik ben trots op Maasgouw

Maasgouw heeft een gezond bedrijfsleven, je kunt er genieten van mooie waterplassen en recreatie. En verder kun je er betaalbaar wonen.
 

Ik wil in Maasgouw veranderen

Ik wil me sterk maken voor de bewoners die dicht bij de autosnelweg wonen. Dat ze zo min mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden tijdens de verbreding van de snelweg tussen het Ei van St. Joost en knooppunt Kerensheide.

Persoonlijk ben ik van mening dat er een evenwichtige afweging moet zijn tussen leefbaarheid en economische belangen. Dat vergt tijdige en zorgvuldige aandacht voor deze plannen.
 

Mijn mooiste plekje in Maasgouw

Bosserhofsveld en het stukje Maasbracht dat tegen Berkelaar ligt. Bij de dijk en in deze landelijke omgeving wandel en fiets ik graag.

danny.lecluse@vvdmaasgouw.nl