Terug naar overzicht

Erik van der Zeijden

Wie ben ik

Mijn naam is Erik van der Zeijden en ik ben in 1986 geboren in Dordrecht. Voor mijn studie ben ik terechtgekomen in Maastricht, woonde vervolgens in Roermond en inmiddels gesetteld in Heel. Hier laat ik mijn twee kinderen opgroeien. In het dagelijks leven help ik ondernemers met financieringsvraagstukken en het aanvragen van subsidies.
 

Ik ben trots op Maasgouw omdat

… de wijze waarop de mensen elkaar helpen bij de invulling van vrijheid mij enorm raakt. De kern Heel kent een bovengemiddeld aantal mensen met een beperking. In mijn straat zie ik iedere dag een grote groep vrijwilligers in touw die voor deze mensen een steunpilaar zijn. Dat vind ik mooi; helpen op een manier dat ons allemaal verder brengt. Ook ben ik trots op de ondernemers in Maasgouw, waarvan meerdere zelfs behoren tot de wereldtop in hun specifieke vakgebied.
 

Ik wil in Maasgouw veranderen

Mijn mooiste plekje. Vanuit mijn slaapkamer kijk ik uit op het klooster en het kasteel van St. Anna. Een doorn in het oog. Pogingen om vanuit mijn werkveld toenadering te zoeken tot de gemeente hebben tot niets geleid. Wanneer we Maasgouw aantrekkelijk willen maken is het essentieel dat verval in de buitenruimte wordt tegengegaan.
 

Mijn mooiste plekje in Maasgouw

Het kasteel in Heel. Een prachtig stuk erfgoed met ongelofelijke potentie.

erik.van.der.zeijden@vvdmaasgouw.nl