Terug naar overzicht

Mark Bastiaens

Wie ben ik?

Mijn naam is Mark Bastiaens en de jongste van het gezin. Van oorsprong uit Zuid Limburg en sinds 2012 wonende aan het Raadhuisplein te Heel.
Na mijn studie werkzaam geweest bij Shell en in 2009 de overstap gemaakt naar een sociale werkomgeving (Wonen Limburg). Hier ben ik werkzaam als sociaal wijkbeheerder waarbij ik me erg inzet voor onze bewoners en woonomgeving. Daarnaast ben ik in hart en nieren een liberaal en ben ik van het "niet lullen maar poetsen".
 

Ik ben trots op Maasgouw

Vanaf het moment dat ik in Heel ben komen wonen, had ik het "thuis gevoel". Buiten dat onze gemeente uit verschillende dorpen bestaat en daardoor verspreid ligt, heeft elk dorp wel zijn eigen kenmerken. Maasbracht en Heel als onze centrale kernen met volop mogelijkheden tot shoppen, eten en ontspannen. Onze historische kernen zoals Thorn en Stevensweert die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken en alle andere 6 dorpskernen die hun eigen kenmerken hebben. Daarnaast is de gemeente ook echt de moeite waard om je te vestigen i.v.m. de lage woonlasten en de geweldige ligging aan de A2 waardoor je eigenlijk binnen een half uur zowel in Zuid-Limburg als in Noord-Limburg/Brabant bent.
 

Ik wil in maasgouw veranderen

Mocht het zo zijn dat ik in Maart 2018 in de gemeenteraad zou komen, dan wil ik het voornamelijk klein proberen te houden. Meer aandacht voor de persoonlijke vragen van onze bewoners. Goed luisteren en waarnemen waar de vragen liggen van onze bewoners. Me hard proberen te maken om de leefbaarheid in onze kernen te behouden, de lage woonlasten vast te houden en het toerisme te bevorderen. Onze gemeente leent zich geweldig om meer te halen uit de wateren van de Maas qua toerisme en ondernemerschap. Daarnaast zou ik me graag ook hard willen maken voor de groei van onze gemeente, zodat er ook ruimte ontstaat voor de particuliere ontwikkeling van woningen.
 

Mijn mooiste plekje in Maasgouw

Mijn mooiste plekje in Maasgouw is natuurlijk mijn eigen uitzicht vanuit mijn woning aan het Raadhuisplein, kijkend uit over de dorpstraat en de ijssalon als "buren". Beter kan je het bijna niet hebben, toch?

mark.bastiaens@vvdmaasgouw.nl