Terug naar overzicht

Paola Veugen-Eijkenboom

Wie ben ik?

Ik ben Paola Veugen-Eijkenboom.
10 jaar geleden waren mijn man en ik op zoek naar een opknap huis in een landelijke omgeving waar onze zoon veilig zou kunnen opgroeien. Omdat we in ons “nieuwe” huis ook oud wilden worden en de mogelijkheid wilden hebben om ook onze ouder wordende ouders op te kunnen vangen, was het in de buurt aanwezig zijn van voldoende voorzieningen ook heel belangrijk.
We vonden ons droomhuis in Maasbracht. Brachterbaek bleek later…..
Nu wonen we al 10 jaar met veel plezier in de Baek en dat oud worden gaat vanzelf. Mensen zeggen wel eens dat je als buitenstaander niet tussen de mensen uit het dorp komt maar mijn ervaring is dat dit wel gebeurd. Je moet je er natuurlijk ook voor openstellen.
Ik werk in het Zuiden als begeleider Passend Onderwijs. Het samen met ouders, leerkrachten en kinderen op zoek gaan naar goede oplossingen om kinderen tot hun recht te laten komen, geeft mij veel voldoening.
Familie en vrienden zijn heel belangrijk voor mij en daarmee breng ik graag mijn vrije tijd mee door.
 

Ik ben trots op Maasgouw

Ik ben trots op Maasgouw omdat het een veelzijdige gemeente is. Wanneer ik wandel of fiets in de buurt kan ik mij nog steeds verbazen over alle mooie plekken in onze gemeente.
 

Ik wil in maasgouw veranderen

Ik wil in Maasgouw de communicatie tussen burger en gemeente verbeteren.
Het luisteren naar de mensen vind ik heel belangrijk omdat je door te luisteren naar mensen weet wat er speelt in de gemeente. Daarnaast kunnen veel mensen vaak bruikbare oplossingen bedenken.
Een doelgroep staat bekend om het bedenken van goede oplossingen en daarom ben ik voor het oprichten van een kinderraad. Kinderen kunnen out-of the box denken en komen met oplossingen voor problemen waar wij als grote mensen nog niet aan gedacht hebben. Daarnaast zijn de kinderen ook de toekomst, om onze dorpen leefbaar te houden is het belangrijk dat we de kinderen en jongeren aan ons binden, door te zorgen voor de behouden en waar nodig creëren van voorzieningen die zij belangrijk vinden en nodig hebben.
 

Mijn mooiste plekje in Maasgouw

Mijn mooiste plekjes in Maasgouw zijn de Maasplassen. Met ons bootje vertrekken we vanuit Stevensweert en heb ik zo het vakantiegevoel te pakken, terwijl ik maar 10 minuten weg ben van huis.

paola.veugen.eijkenboom@vvdmaasgouw.nl