Terug naar overzicht

Roel Bremmers

Wie ben ik:

Mijn naam is Roel Bremmers, vanaf mijn geboorte woonachtig in Maasbracht. Ik ben er trots op dat ik - samen met een aantal fantastische collega's - op de VVD lijst mag staan voor de komende verkiezingsperiode.
In het "dagelijkse leven" implementeer ik software bij een grote groep klanten door heel Nederland. In mijn vrije tijd ben ik graag met volleybal bezig, ik ben dan ook bestuurder bij de volleybalclub Linne-Maasbracht. Ik vind het leuk om dingen te organiseren, daarom maak ik ook deel uit van het bestuur van de Luikse Markt Linne. Een prachtig jaarlijks evenement op 2e Pinksterdag.
Verbinding maken tussen mensen zodat we samen een stapje verder komen geeft mij energie. En dat is hard nodig om de kernen van onze mooie gemeente leefbaar te houden. Mede daarom stel ik mij verkiesbaar bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.
 

Ik ben trots op Maasgouw omdat

het een prachtige gemeente is om in te wonen, te ondernemen en te recreëren. Er is voldoende ruimte voor iedereen; niet alleen in fysiek opzicht maar ook organisatorisch. Er worden veel en verschillende activiteiten georganiseerd door een grote diversiteit aan mensen. Dat stimuleert ondernemerschap en verbroedert. En zorgt bijna automatisch voor de o-zo-belangrijke leefbaarheid :-)
 

Ik wil in Maasgouw veranderen

Ik zie het als een uitdaging om al datgene wat goed gaat, verder te verbeteren. En datgene wat nog niet zo goed gaat, gaan we aanpakken. Uiteraard staan deze punten in detail in ons verkiezingsprogramma beschreven. Erg belangrijk daarbij vind ik dat de regeldruk omlaag moet: ondernemers moeten gefaciliteerd worden, zonder onnodige drempels op te werpen. Daarnaast heeft iedereen (mezelf incluis) het veel over leefbaarheid. Leefbaarheid maken we samen, iedereen is daarbij welkom, maar er wordt wel een eigen bijdrage verwacht!
 

Mijn mooiste plekje in Maasgouw

Maasgouw heeft ontzettend veel moois: bossen, heide, het Maasplassen-gebied… ik denk dat er voor iedereen wat wils is en dat is redelijk uniek. Zoals ik hiervoor al vertelde woon ik vanaf mijn geboorte al in Maasbracht. Mijn mooiste plekje is dan ook het huis waar ik opgegroeid ben en waar mijn vader nog steeds woont.
Spreekt mijn verhaal je aan? Wil je meer weten over wat en hoe? Kijk dan snel verder bij ons verkiezingsprogramma!

roel.bremmers@vvdmaasgouw.nl