TOERISME / RECREATIE

• De VVD ziet toerisme en recreatie als belangrijkste actuele economische speerpunten
  • Wij geven ruim baan aan (out of the box) initiatieven in de toeristische sector.
  • De vele soorten van watersport zijn natuurlijk van groot belang.
    Onze gemeente is ook een prima omgeving om te fietsen, wandelen, te recreeën en van cultuur en mooie dorpen te genieten.
  • Een bruisend verenigingsleven zorgt voor leefbaarheid en sociale verbindingen tussen mensen. De VVD daagt verenigingen uit om samen te zoeken naar creatieve manieren om die verenigingen een boost te geven.
  • Maasgouw verdient het om beter in beeld te komen binnen en buiten onze eigen regio.
    Daarvoor is slimme marketing en creatieve samenwerking nodig.
  • Veel vakantie woningen in onze gemeente worden permanent bewoond. Per park een keuze maken tussen recreatie of wonen is, dat is wat de VVD voorstaat. Die keuze is aan de gezamenlijke eigenaren van de woningen per park.
    Meer vakantiewoningen betekent immers meer ruimte voor toerisme.